E rrallë! Gramoz Ruçi i buzëqeshur në Asamblenë e PS pasi hoqi dorë nga politika.

2 vite më parë

Edhe pse ish-kryetari i Parlamentit të kaluar, Gramoz Ruçi e la politikën aktive, prezenca e tij nuk mungojë në Asamblenë e Partisë Socialiste në të cilën u prezantua dhe qeveria e re e mandatit të tretë të Edi Ramës si kryeministër.

Ruçi mbahet si një “dorë e hekurt” e partisë dhe e parlamentit ku ka marrë pjesë, serioziteti i tij veçon nga pjesa tjetër e kolegëve. Mesa duket dalja në “pension politik” , ka bërë që Ruçi të relaksohet dhe të ç’tensionojë seriozitetin e tij duke u shfaqur më i “çelur” gjatë ditës së sotme.

Të ngjashme