Kryefjala Logo

Një orë terror në burgun e Peqinit! Vetdorëzohet Sokol Mjacaj

15 Dhjetor, 2023 | 4:08 pm

Është vetëdorëzuar, Sokol Mjacaj, i dënuari i cili dyshohet se qëlloi dy të dënuar të tjerë në burgun e sigurisë së lartë të Peqinit dhe ka vendosur të flasë me hetuesit, raportohet nga Top News.

Sokol Mjacaj thuhet se ishte mjaft i revoltuar me vendimin për transferimin e tij në regjimin 41 bis.

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja kishte urdhëruar për vendosjen e Sokol Mjacajt në regjimin 41 bis.

Të ngjashme