Mbyllen lokalet ne Lungomare.Vendosen shiritat pas perplasjes me policine.

2 vite më parë

Pronaret e disa bizneseve ne Lungomare kane vendosur te mbyllin lokalet ne shenje proteste.

Jane afro 90 biznese te mbyllura qe kerkojne shtyrjen e ores policore ne te kundert protesta do te pershkallezohet.

“Muzika nuk përhap Covid-19. Bret dhe restornatet në Lungomare do të qëndrojnë të mbyllur për shkak të kufizimeve të orarëve dhe jetës. Turizmi ka nevojë për muzikë dhe gjallërim”, shkruhet në një karrige jashtë një lokali që është mbyllur.

Të ngjashme