Tentuan arratisjen nga burgu, Arber Cekaj dhe Fatmir Pjetri dalin duke qeshur ne gjykate

2 vite më parë

Arbër Çekaj dhe Fatmir Pjetri kanë dalë sot para Gjykatës së Tiranës për arratisjen e dështuar nga burgi 313.

Ata tentuan disa ditë më parë të arratiseshin, por nuk ia dolën.

Tashmë ata do të njihen me vendimin e Gjykatës për ta teksa kanë dënime të mëparshme. Ajo c’ka ka terhequr vemendjen eshte pikerisht fakti se te denuarit kane dale para gjykates duke buzeqeshur.

Të ngjashme