Studentet perplasen me policine:”Hap rrugen,Universiteti eshte i joni”

1 vit më parë

Ne diten e pare te shkolles ku cdo student duhet te paraqitej ne shkolle dhe te merte lendet ndodh nje perplasje qe ne oret e para.

Studentet e Fakultetit te Filiologjise jane perplasur me policine.Policia e cila qendronte ne hyrje ne Universitetit nuk ka lejuar qe studentet e pa vaksinuar ose pa nje test negativ per Covid-19 te hyjne ne shkolle.

Nxenesit te cilet prisnin te hynin neper auditore jane perplasur me policine tek dera duke bertitur:”Hapni rrugen,universiteti eshte i joni”

Kujtojme se disa Universitete kane lejuar studentet e pa vaksionuar te hyjne,e te tjera jo,duke e bere kete dite te pare shkolle si me te trishten.

Të ngjashme