Plas keq në studio, kontrollori i kthehet Baton Haxhiut: Kam mbajt by*hën tënde në ajër për 23 vite!

1 vit më parë

Ka plasur keq debati mes analistit Baton Haxhiu dhe kontrollorit të Rinasit Andel Trebicka.

Fillimisht ka qenë analisti që tha në studion e emisionit “Opinion” se “cilët janë këta që marrin vendime të tillë”, por më pas kontrollori i është kthyer keq, duke i thënë se ai për 23 vite ka mbajtur b*thën e tij në ajër të sigurt.

Pjesë nga biseda:

Kontrollori Andel Trebicka: Kam mbajt b*** tënde në ajër për 23 vite të siguritë dhe ti del e më thua mua kush je ti…zoti Fevziu ma thuaj dhe njëherë tjetër pyetje

Blendi Fevziu: Ja se ka zoti Haxhiu një replikë

Baton Haxhiu: E para unë nuk bëj bisedë me fjalë të tilla në studio, ki kujdes me fjalorin, unë nuk thashë mos protestoni, por jo në këtë mënyrë. Ju nuk mund ta lini shtetin në mjegull. Vazhdoni grevën por punoni…

Kontrollori Andel Trebicka: Nuk ka logjikë që të punosh e të bësh grevë.

Baton Haxhiu: A e dini ju çfarë përgjegjësie keni marrë…Mund të prisnit edhe dy javë, dhe më pas ta bënit.

Të ngjashme