Përfshihet nga flakët kabina elektrike në Gjirokastër, rrezikohet godina e Pallatit të Sportit

10 muaj më parë

Zjarr në një kabinë elektrike ka shkaktuar mungesë me energji elektrike për gjysmën e lagjes 18 Shtatori në Gjirokastër.

Raportohet se zjarrfikëset kanë mbërritur në vendngjarje dhe po neutralizojnë flakët agresive, që rrezikonin edhe një pjesë së godinës së Pallatit të Sportit.

Sipas informacioneve nga terreni, zjarri është shkaktuar si pasojë e ngarkesës së lartë elektrike në rrjet.

Të ngjashme