Kryefjala Logo

Përballje fizike midis drejtorave në Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave

16 Qershor, 2022 | 10:02 am

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur brenda mureve të Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave.

Bëhet fjalë për Drejtorin e Drejtorisë së Antikontrabandës,Ilia Bili dhe Zv.Drejtorin e Përgjithshëm të Doganave,Eldi Hoxha,të cilët janë konfliktuar me njëri tjetrin duke pasur përballje fizike që ka shkaktuar kaos tek punonjësit e tjerë.

Një skenë e turpshme ajo e dy zyrtarëve të cilët janë ofenduar me fjalor banal dhe janë përballur fizikisht duke pasur edhe lëndime,vetëm ndërhyrja e punonjësve të tjerë të administratës ka mundur të qetësojë situatën e krijuar.

Ku lajm vjen si burim i sigurt nga CNA.al dhe arsyet nuk bëhen ende të ditura.

https://www.cna.al/aktualitet/skandal-rrahje-me-grushta-ne-drejtorine-e-pergjithshme-te-doganave-gj-i315551#.YqoZ8CWbTlc.facebook

Të ngjashme