Pagesa spektakolare për ata që dinë gjermanisht dhe frengjisht. Fushatë e madhe punësimi nga GH Dialog.

6 muaj më parë

GH Dialog qëndra ndërkombetare e shërbimit ndaj klientit me qëndër në Tiranë tashmë lider në tregun e punës për ofertat që ju ofron të rinjve shqiptarë që janë njohës të gjuhëve të huaja. Të konsoliduar në shërbimet e klientit në gjuhën gjermane tani GH Dialog ka hapur dhjetra vende pune për ata që njohin frengjishten.

Nëse komunikimi dhe gjuhët e huaja janë pika jote e fortë, kjo është mundësia që po pret për ty. Gh Dialog kërkon të shtojë stafin në pozicionin e operatorëve shërbim klienti në gjuhën gjermane dhe frënge për kompani ajrore turistike. Ofrojmë pagesa shumë të mira, staf bashkëpunues, ambient komod e relaksues. Fryma e grupit mbizotëron tek ne, ndaj dhe kemi prioritet organizimet e herëpashershme në grupe. Të qenit student apo familjar nuk përbën disavantazh, sepse oraret janë fleksible duke i dhënë mundësinë kujtdo që ka dëshirë të punojë pranë nesh. Dhe e fundit por jo për nga rëndësia, drejtuesit tanë të huaj do ju bëjnë të kuptoni filozofinë europiane dhe frymën pozitive të ambientit të punës, që bën diferencën në treg.

Dergoni cv: [email protected]

Ose te kontaktoni ne numrin tone: +355 69 918 9422

Të ngjashme