Padia e Berishes ndaj Blinken: Genjeshter apo e vertete?

6 muaj më parë

 

Në “Foltoren” e fundit që ish-kryeministri Sali Berisha organizoi deklaroi që padia e tij ndaj sekretarit amerikan të shtetit,Anthony Blinken është pranuar në Gjykatën e Parisit.

Me këtë deklaratë duke se Berisha nuk ka qenë i sinqert me mbeshtetësit e tij dhe gjithë publikun shqiptar.

Gazetari Albi Xhunga e nxorri zbuluar ish-kreun e selisë blu.Vetë gazetari ka kontaktuar me zv/Prokurorin Vincent Plymas.

Sipas përgjigjes zyrtare nuk kemi të bëjmë me një pranim të padisë,por me rregjistrim ose quajtur ndryshe protokollim të saj.

Të ngjashme