OSHEE ben njoftim:Do te kete nderprerje te energjise per 2 ditet e ardhshme ne Tirane.

1 vit më parë

Ne dy ditet ne vazhdim do te kete nderprerje te energjise elektrike ne disa zona te Tiranes.OSHEE permes nje njoftimi ben me dije se neser do te kryhen punime per mirembajtjen e rrjetit energjitik

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 22-23 tetor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22-23 tetor do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë. Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga ky investim:

22 tetor

09:30-13:30

Pjesërisht: Ferraj, Brarë, Tujan, Tufinë

09:00-15:00

Pjesërisht: Kashar Kodër Haskolie, Kus, rruga “Teki Selenica”, rruga “Myslym Keta”

10:00-15:30

Pjesërisht: Baldushk, Mustafa koc, Fushas, Vrap, Parret, Daias, Gurrë e vogel , Gurrë

23 tetor

13:00-17:00

Pjesërisht: Zona e rrugës dytësore nga mbikalimi Rinas deri tek Dogana e Tiranës

Të ngjashme