Nuk ndalen tërmetet, Shkodra tronditet nga lekundje te forta 4.7 balle , ja epiqendra

2 vite më parë

Nuk ndalen termetet ne Shqiperi nga veriu me jug. Vetem pak minuta me pare eshte shenuar nje lekundje me epiqender ne Podgorice qe ka tronditur dhe Shkodren.

Termeti me epiqender 25 km larg Podgorices eshte rregjistruar 4.7 balle i shkalles rihter me nje thellesi 10 km.

Nuk raportohen për deme materiale apo ne njerez.

Të ngjashme