Nuk ecte prej 2 vitesh, Dr. Tonin Alia bën mrekulli: ngre në këmbë pacientin!

7 muaj më parë

Nje pacient ka patur fraktura ne kemben e djathte, te cilat e kane detyruar te mos ece per 2 vite. Fillimisht e ka operuar, ka qendruar 5 jave ne krevat dhe ka pasur dhimbje e probleme.

Pas 8 muajsh i vendosen nje hekur ne kembe i cili serish nuk pati rezultat, me pas per here te trete i vendosen proteze e cila i doli pas 3 muajsh. Ja vendosen serish me operacion dhe i mbajti vetem 2 muaj.

E teksa i kerkuan te bente serish operacion, pacienti nuk pranoi dhe shkoi tek Spitali Amerikan 3 per tu konsultuar me Dr. Tonin Alia Shef i Departamentit Ortopedi – Traumatologji, Spitali Amerikan 3. Pasi Dr.Tonin Alia ka pare frakturen,e ka operuar pacientin, ku cdo gje u realizua me sukses. Ai eshte ngritur ne kembe pas 12 oresh.

Pacienti shprehet i gezuar dhe mund te themi se realisht Dr.Tonin Alia ka bere nje mrekulli, i ktheu jeten nje njeriu qe kishte humbur shpresat se mund te ecte ndonjehere. Ai u ngrit ne kembe dhe ka dale nga spitali me forcat e tij. Nje arritje vertete per tu duartrokitur!

https://fb.watch/9MUkFDeQZ2/

Të ngjashme