Një objekt i dyshimtë në rrugë që alarmoi qytetarët e Tiranës

6 muaj më parë

 

Në zonën e “Brrylit” në Tiranë mëngjesin e sotshëm ,data 05.11.2021 në rrugën “Martin Canaj”,në trotuar,është gjetur një send i dyshimtë,në dukje si radio,që përdoret nga shoqëritë private të ruajtjes dhe sigurimit fizik të objekteve,i mbështjellë me izolant.

Shërbimet e Policisë të Komisariatit Nr.4 kanë vendosur perimetrin në zonën ku është i vendosur sendi i dyshimtë dhe priten të vijnë në vendngjarje ekspertët antieksploziv të RENEA-s.

Në përditësim…

Të ngjashme