Kryefjala Logo

Nisma Thurje: Më mirë një poezi e Nolit sesa një tekst i Noizyt. Ndiqni videon qe ka ndezur debate.

6 Janar, 2023 | 7:02 pm

Nisma Thurje ka dalë me një kërkesë mjaft domethënëse, në një video mesazh ata i bëjnë thirrje të rinjve që të lexojnë sa më shumë libra nga artistët rilindas.

Ata i kanë bërë thirrje këshillit bashkiak që emri i Nolit të ishte në një shesh apo rrugë të qendrës së Tiranës. Por pasi nuk u aprovua bëjnë thirrje që të promovohen veprat rilindase.

E për më tepër Nisma Thurje kërkon që të lexojnë librat e Fan Nolit dhe jo të dëgjojnë këngët e Noizyt.

8B6D98E1 7DAC 4323 8F9D CB8A0D82D1F4

Të ngjashme