Meta per helmimin masiv ne Kruje:”Kercenim serioz per jetet njerezore dhe sigurine”

Presidenti Ikir Meta ka bere thirrje per zbardhjen e shkakut dhe pergjegjesve rreth hwlmimit masiv ne qytetin e Krujes.

Kreu i shtetit eshte shfaqur i shqetesuar per jetet njerezore dhe sigurine kombetare duke u shorehur:

“Me shqetësim po përcjell helmimin në masë të banorëve të Krujës, një situatë alarmante, që duhet trajtuar me shumë përgjegjësi dhe seriozitet nga institucionet shtetërore përgjegjëse për shëndetin publik, por edhe nga drejtësia. Qytetarëve të helmuar, ju uroj shërim sa më parë dhe tejkalimin pa pasoja të rënda dhe afatgjata, si dhe ju shpreh familjeve të tyre të gjithë solidaritetin!

Mbështes dhe përgëzoj ekipet mjekësore për kujdesin dhe profesionalizimin e dëshmuar derimë tani dhe i nxis shërbimet shëndetësore epidemiologjike dhe ato të mjekësisë ligjore të zbardhin sa më parë burim shkakun dhe shkaktarët dhe përgjegjësit e kësaj ngjarjeje të rëndë, që përbën një kërcënim serioz për jetët njerëzore dhe Sigurinë Kombëtare”,

Previous articleTentoi ti shpetoje nga duart bashkeshortit dhunues, hidhet nga kati i dyte gruaja ne Tirane
Next articleJa çiftet perfekte në BB VIP sipas Horoskopit