“Më jep 7 mijë euro dhe nuk të arrestoj”,lihet në burg agjenti i “Fast Albania”

12 muaj më parë

Gjykata e Apelit Durrës ka vendosur të lërë në fuqi masën e sigurisë arrest në burg për agjentin e policisë “Fast Albania” Sokol Fana, që i kërkoi 7 mijë euro Klodjan Hajdërllit në këmbim të mos arrestimit.

Polici,Sokol Fana,akuzohet për “Mashtrim” dhe “Shpërdorim detyre”.

Gjykata e shkallës së parë Elbasan kishte vendosur si masë sigurie arrest në burg për policin.

Të ngjashme