Kushi flet për rastin e 13 vjeçarit në Lushnje:Aksesi i perdorimit të fëmijëve në rrjetet sociale alarm

Ministria e Arsimit ka reaguar për ngjarjen e rëndë që ndodhi në Lushnje ku një 13 vjeçar është vetëvrarë duke realizuar një trend në Tik Tok.

Kushi shprehet se përdorimi i fëmijëve të rrjeteve sociale është vërtet një çështje që kërkpn debat pasi këto burime janë të pakontrollueshme.

Ajo shprehet se pergjegjësinë për këto raste fatale nuk  e kanë vetëm institucionet ose shkollat por dhe vetë familja brenda shtëpisë së vetë.

Çdo individ duhet të ketë vetë në rradhë të parë kujdes dhe patjeter që dhe me vonë me mbështetjen e institucionit dhe shkollave mund të bëhen me të pakët rastet e tilla fatale.

Previous articleDonaldi bën deklaratën e papritur për Bora Zemanin, nervozohet Semi: Nuk duhet ta kishe puthur fare!
Next articleRasti i të miturës ku u ngacmua seksualisht nga i ati,flet psikologia shkollës