Kryeministri fjale mirenjohje per kardiokirurgun e talentuar Selman Dumani

8 muaj më parë

Diten e sotme Kryeministri Rama ka bere nje falenderimi per kardiokirurgun e QSUT pas nje operacioni te veshtire te realizuar me sukses.

#Shpërndaje supër lajmin 😍
Ky në foto është doktor Selman Dumani, kardiokirurg (operacione zemre) në QSUT (spitalin shtetëror) i cili ka arritur dje të bëjë ndërhyrjen kirurgjikale të parë dhe shumë të rradhë në Shqipëri të valvules së aortës të zemrës, duke i vendosur një protezë pa qepje, ndërhyrje kjo që kryhet për herë të parë në Shqipëri nga dr.Selman Dumani dhe ekipi i mrekullueshëm i QSUT! Operacioni doli me sukses të plotë dhe pacienti Rasim Bracaj, 77 vjeç është në gjendje të mirë shëndetësore!

Ndërhyrjet kirurgjikale të valvulës së aortës zënë vendin e dytë përsa i perket ndërhyrjes që kryhen në QSUT!

Pacientët me probleme të valvulës së zemrës kanë zgjidhje bashkëkohore në strukturën shtetërore ku nuk duhet të paguajnë asgjë pasi proteza ofrohet falas nga shteti 🇦🇱 !-shkruan Rama ne Facebook.

Respekte për duar-artin dr.Selmanin !

Të ngjashme