Klodian Çalamani,nuk i vjen asnjë vizitor,akoma me rrobat e krimit

Ditën e sotme familjarët e Mateos kanë zhvilluar një protestë para burgut ku po mbahet autori i krimit në paraburgim.

Disa burime bëjnë me dije se Klodian Çalamani ndodhet në një gjëndje shumë të qetë mendore.

Në këto ditë asnjë familjarë i veti nuk ka ardhur qoftë dhe për ti dhënë ndonjë ushqim ose për ta ndërruar.Mendohet se Klodiani është akoma me veshjen me të

cilën ka kryer krimin makabër.

Gjithashtu raportohet se asnjë nga të burgosurit nuk pranon që ta shikoj e t’i vij në ndihmë ose ti afrohet.

Previous articleVajzat në Big Brother pa komplekse.Tregojnë moshën kur kanë humbur virgjërinë
Next articleBien nga lartësia 20-vjeçarja në Tiranë dhe një punëtor në Durrës