Ja cfarë ishte objekti i dyshimtë që terrorizoi banorët e Tiranës.

 

“Sendi i dyshimtë” i konstatuar nga Policia e Tiranës,në zonën mes “Ali Demit” dhe “Xhamllikut”,që në dukje ishte një radio,është cmontuar nga ekspertët antieksploziv të RENEA-s.

Dyshimet ishin se ai objekt mund të ishte një bombë artizanale që kishte rënë nga një makinë në lëvizje.

Gjithsesi,nga çmontimi dhe studimi që iu bë nga ekspertët ka rezultuar se objekti i mbështjellë me natriban të zi ishte një GPS lokalizues.Pra,një objekt gjurmimi dhe identifikimin në kohën reale të lëvizjes së një objekti të caktuar,ku ajo vendoset.

Më poshtë do të shihni një vidjo gjatë cmontimit dhe studimit të objektit.

Previous articleSherr mes Semit dhe Donaldit: Po del si idiot
Next articleShokuese/Abuzimi me 6 vjeçaren, flet daja: Babai e donte vajzën për transplant organesh