INSTAT/ Ekonomia e Durrësit në rënie. Eno Karapici : Durrësi meriton më shumë

2 vite më parë

Nënkryetari i LSI-së në Durrës Eno Karapici ka publikuar në facebook PBB për frymë sipas niveleve statistikore.

Ai shkruan se Durrësi është qyteti i katërt për sa i përket të ardhurave për frymë dhe se viti 2020 ka sjellë një përkeqësim të kësaj.

Mesatarja e të ardhurave në Shqipëri është 571 mijë lek, ndërsa Durrësi e ka 563 mijë lek, pra nën mesatare.

Statusi i Karapicit:

Durresi renditet qyteti i katert persa i perket te ardhurave per fryme. Viti 2020 ka sjelle nje perkeqesim te ketij treguesi.
#durresimeritonmeshume

Të ngjashme