Gazetari i Shekullit sqaron: Ne fakt Euronews Albania ka bere emisionet sipas kontrates me Bashkine e Tiranes

Diten e sotme gazetari Arben Rrozhani ka bere nje shkrim ne Gazeten Shekulli ku tregonte hetimet e milarda lekeve qe ishin shpenzuar nga Bashkia Tirane per blerjen e mbeshtetjes publike nga personazhet e njohur.

Por nuk ka mbaruar ketu, pas ketij shkrimi ai ka bere nje sqarim ne Facebook ku shkruan:

Sqarim

Në investigimin e bërë sot në gazetën “Shekulli” që mban firmën time ishte përmendur edhe financimi që ka përfituar kanali televiziv “Euronews”, me shumën prej 10 milionë lekësh nga bashkia e Tiranës për të transmetuar 20 pjesë 10 minutëshe me personalitete të Tiranës. Projekti i titulluar “Tirana për njëri-tjetrin”, më pas ndryshoi titull duke u quajtur “Urban Story”dhe pjesët e realizuara sipas marrëveshjes me bashkinë mund të gjenden në linkun https://www.youtube.com/playlist?list=PL8JhakJwRL7NZmjDKVArsof0ltiON2a-j.”

Previous articleEdi Rama do të lëvizë me makinë 500 mijë dollarëshe. Shikoni nga brenda automjetin që duket si avion.
Next articleAurela Hoxha poston foton e pare me djalin e porsalindur!