Gazetarët e pyesin rreth abuzimit të fëmijëve,ministrja Bora Muzhaqi thotë “Nuk kam kohë..”

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi është pyetur nga gazetarët në lidhje me ngjarjen e abuzimit me fëmijët dhe përgjigjja e saj shtang sidomos në ditë si këto ku Shqipëria është shume e ndjeshme nga ngjarja e kobshme në Fier.

Biseda:

Gazetarja: Donim t’ju bënim disa pyetje mbi abuzimet

Bora Muzhaqi: Jam shumë vonë më duhet të lëviz

Gazetarja: Mund të përgjigjeni se dy minuta ju marrim. Kjo është përgjigjia juaj? Drejtoni një institucion…

Bora Muzhaqi: Institucioni im nëse do të kishit lexuar VKM-në që tregon përgjegjësitë e mia, do e kishit kuptuar përgjigjen time.

Previous articleArilena Ara dhe Vera Grabocka bëhen bashkë për herë të parë pas dy vitesh!
Next articleRrëfimi i Klodian Çalamanit para hetuesve