“Furtunë” në policinë e Tiranës, ikën Erion Ahmeti, kush do jetë shefi i ri i qarkullimit

Levizjet e shumta ne polici prekin dhe qarkullimin rrugor ne Tirane i cili deri me tani i kishte shpetuar “furtunes” pas emerimit ne krye te uniformave blu te Gledis Nanos.

Ndryshimet e fundit kane prekur drejtimin e qarkullimit rrugor i kritikuar shpesh per levizjen e mjeteve te tonazhit te rende orar-pa orar ne Tirane por edhe per situaten e renduar te trafikut rrugor dhe numrin e aksidenteve.

Per kete aresye, behet me dije se Erion Ahmeti nga shef i qarkullimit rrugor Tirane, largohet nga detyra dhe emerohet ne sektorin e sigurise rrugore ne drejtorine e pergjithshme te policise se shtetit.

Ne vend te tij ne krye te komisariatit policise rrugore rikthehet Besmir Qibini i cili e ka mbajtur kete post me heret ne vitin 2014-2015.

Previous articleVijon prej dy ditësh zjarri në majën e Malit të Thatë, digjen më shumë se 12 hektarë
Next articleSituate e sikletshme per Spartak Ngjelen, degjohet audio porno gjate intervistes live