Fjalët e polakut për veprimin e bërë kundrejt të birit

Vrasja e fëmijës me origjinë shqiptare nga i ati ka shkaktuar tronditje të fortë në Itali.

Polaku Mirko Tomkow 44-vjeç i martuar me një vajzë shqiptare u arratis nga spitali COVID, shkoi në shtëpi dhe vrau djalin e tij 10-vjeç me thikë.

Ai është shprehur se këtë akt nuk e ka bërë nga asgjëja,por për të ndëshkuar bashkëshorten tij e cila kishte kërkuar divorcin.

Një zyrtar i policisë tregoi se e njihte gjendjen ku ndodhej familja, shqiptarja me të birin pas urdhrit të gjykatës që ndaloi polakun që t’i afrohej pas akuzave për dhunë.

Ende mister mbetet fakti se kush i ka hapur derën polakut. Nuk ka shenja se dera është hapur me forcë.

Nëna e 10-vjeçarit ndodhet në spital në gjendje shoku pas humbjes së djalit, të cilin e gjeti pajetë dhe të gjakosur.

Previous articleDy aksidente në pak minuta në Durrës dhe Elbasan,dy të rinj përfundojnë në spital
Next articleI dënuar për trafik lëndësh narkotike,i sekuestrohet lokali,makinat dhe një sipërfaqe toke