“Bëj si them unë,mos bëj si bëj unë” Punonjësi i policisë me 19 gjoba të vëna,asnjë masë për të.

6 muaj më parë

 

Në mbrëmjen e djeshme patrullat e rendit në drejtorinë e policisë së Elbasanit kanë shkelur ligjin me të dyja këmbët.Ata kanë lënë makinën e një punonjësi të Operacionales(Sazan.A) i cili kishte 19 gjpba te pashlyera ndaj shtetit shqiptar.

Makina e punonjësit është konstatuar në levizje dhe ku i kanë nxjerre te gjitha gjobat në sistem.Ky i fundit është shoqëruar ne rajonin e policisë së Elbasanit dhe më pas është lënë i lirë.Dyshohet se dikush ka ndërhyrë për të shmangur gjobat e personit në fjalë.

Ende nuk është konfirmuar nëse punonjësit e policisë dhe komisariatit të Elbasanit kanë apo jo djeni të këtij lloj skandali që është kryer.

Bëjmë me djeni se nëse nje person konstatohet me një numër mbi 5 gjoba te palikuiduara ndaj shtetit,mjeti dhe leja e qarkullimit pezullohen dhe sekuestrohen nga policia rrugore.

Të ngjashme