Bashkia e qytetit e kthen Beratin per festa ne Disneyland. Fotot e qytetit historik!

12 muaj më parë

Qyteti i nje mbi nje dritareve eshte kthyer ne nje nder vatrat me te bukura turistike ne Shqiperi, behet fjale pikerisht per Beratin e bukur.

Qytetin me vlera te medha kulturore, me nje histori e kuzhine tradicionale mjaft te vecante. Bashkia e Beratit me ne krye kryebashkiakun Ervin Demo eshte kujdesur qe ta ktheje Beratin ne nje vend turistik ku te mund te kalohen fundjava te paharrueshme. Njelloj si Korca apo si zonat bregdetare.

Zbukurimet e qytetit te Beratit kane rrembyer vemendjen e te gjithe njerezve dhe po shohim fotot kudo ne rrjet. Kryebashkiaku Ervin Demo e ka kthyer Beratin ne nje Disneyland, duke konkurruar fuqishem edhe Tiranen, e cila gjithmone ka dalluar nga qytetet e tjera ne kete periudhe te nderrimit te viteve.

Epo kot nuk thone: O Berat, çe pate fat! Lum ju qe e keni e lum ne qe shkojme e shijojme!

Të ngjashme