Arben Ahmetaj dhe Dritan Agolli gjejne menyren per te vjedhur leket e te demtuarve nga termeti. Projekti i tyre parashikon investime ne rrush, kumbulla dhe arra.

1 vit më parë

Arben Ahmetaj dhe Dritan Agolli (drejtori i Fondit Shqiptar te Zhvillimit)  i bejne leket e termetit rrush e kumbulla per mbjelljen e drurve frutor ,arror dhe hardhive neper bashki te ndryshme. Pse leket e taksapaguesve dhe donatoreve shqiptare perdoren per rrush dhe arra nderkohe qe te demtuarit nga termeti jane pa shtepi.  Arben Ahmetaj dhe Dritan Agolli duket qarte se jane  ushtaret e Edi Rames per vjedhur shqiptaret.

Kryefjala ka gjetur ne faqen zyrtare te Agjensise se Prokutimeve Publike dokumentin (me poshte ne foto dhe tekst) te ketij projekti grabitqar ku shihet se fondet e termetit po behet e pamundura te gjendet nje mundesi per ta futur ne xhepat e Arben Ahmetajt dhe Dritan Agollit.

Objekti i procedurës së prokurimit: Ndërhyrje për kultivimin e tokave bashkiake me drurë frutorë/arrorë/vreshta, etj me qëllim përmirësimin e biodiversitetit, ekonomisë bujqësore si dhe duke rritur të ardhurat bashkiake dhe përmirësuar peisazhin rural.

Autoriteti Kontraktues: Fondi Shqiptar i Zhvillimit

Fondi limit: 83,333,333.00 Lekë

Të ngjashme