VIDEO/ Super operacioni në katër vende të Europës,12 milion euro pasuri. Arrestohen edhe disa shqiptarë

2 vite më parë

Një operacion i madh është zhvilluar nga Europol në disa vende të Europës.

Operacioni që ka përfunduar me 105 të arrestuar është zhvilluar në 4 vende të Europës, Spanjë Greqi, Austri dhe Angli.

Në qendër kanë qenë mashtrimet me kartat bankare.

Gjatë këtij aksioni janë vënë në pranga edhe 4 shqiptarë. Europol ka sekuestruar 12 milionë euro pasuri deri më tani.

 

 

Të ngjashme