Kompania e mirenjohur G&H Dialog pret me feste vitin 2022. Te rinjte shqiptare e kane zgjedhur per te punuar dhe per tu rritur profesionalisht.

8 muaj më parë

Gh dialog eshte nje qender sherbimi klientesh qe punon per kliente te rendesishem nderkombetare.

Gh dialog ka krijuar nje treg pune me kushte dhe paga te nivelit evropian ne Tirane per shqiptaret. Njohesit e gjuhes gjermane dhe franceze cdo dite e me shume po zgjedhin te punojne ketu.
Si cdo dite , plot buzeqeshje , miresi dhe dashuri per njeri tjetrin, mbyllem dhe party-n e fundit te vitit !

G&H Dialog, kjo familje e madhe, qe lufton secili ne menyren e tij te jape kontribut ne lumturine e tjetrit , nuk resht se qeni aktive dhe bashkepunuese !
Per shume vite gezuar , shpresa dhe dashuria mos mungofte ne jeten e zemren e asnjerit !
Mos harroni : NGA FAMILJA JONE E MADHE , NE PORTAT E ZEMRAVE TUAJA ❤️

Të ngjashme