Kërkoi lirimin, Gjykata Speciale refuzon kërkesën dhe lë në paraburgim Hashim Thaçin

12 muaj më parë

Gjykata Speciale e Hagës ka refuzuar kërkesën e ish-Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçin për t’u liruar nga qelia.

Thaçi ka kërkuar që ai të paraqesë mbrojtjen në liri. Gjykata vendosi datën 31 gusht që ai të paraqesë parashtrimet për kërkesën e lirimit nga paraburgimi.

Paraprakisht, avokati i ish-presidentit Thaçi, Gregory Keohe, ka dërguar në Gjykatë parashtresat e tij për lirimin nga paraburgimi të ish-presidentit.

Në këto parashtresa, Keohe përveç kundër-argumentimit të fakteve të prezantuara nga Prokuroria, jep detaje edhe për garancitë e ofruara për lirimin nga paraburgimi të Thaçit.

Të ngjashme