Kryefjala Logo

Homazhe për Mirush Kabashin, Sali Berisha vë në siklet Ndriçim Xhepën

6 Dhjetor, 2023 | 5:12 pm

Artistë nga Durrësi, Tirana deri dhe Kosova, por edhe përfaqësues të politikës nderuan aktorin e ndjerë Mirush Kabashi në Muzeun Historik ku ju dha lamtumira e fundit. Shumë kolegë kanë kujtuar dhe vlerësuar figurën e Kabashit, por një moment jo fort i këndshëm për t’u parë ka ndodhur teksa mediat po i merrnin një intervistë aktorit Ndriçim Xhepa, që ka qenë në nga bashkëpunëtorët e miqtë më të ngushtë të ‘sokratin’ shqiptar.

Sipas Shqiptarjq.com mbyllja e prononcimit të Kabashit duket se u nxitua pasi pas tij ndodhej edhe Berisha që mezi po priste për të folur para kamerave.

Berisha afrohet drejt kamerave duke folur por nuk kuptohet qartë se çfarë thotë dhe se kujt i drejtohet. Ajo që vihet re është sikleti i aktorit të madh Ndriçim Xhepa. “Bëni andej”, dëgjohet të thotë Berisha por nuk kuptohet qartë se me kë e ka.


https://youtu.be/pA58GmLh96I?si=sc0ISXpnVcQw7hLK

Të ngjashme