Histori e dhimbshme/ Humbi të dy prindërit, daja birëson dy fëmijët!

12 muaj më parë

Ditën e sotme në emisionin “Më thuaj një dëshirë” Aurela ka rrëfyer historinë e dhimbshme të jetës së saj. Rreth 5 vite më parë Aurela humbi fillimisht babain dhe më pas nënën. E ngelur jetime daja i birësoi së bashku me të vëllain, duke qënë se familja e babait i nxorri nga shtëpia.

Daja ka rritur Aurelën e vëllain e saj së bashku me tre fëmijët e tij, e pas kësaj Aurela kërkon që ti falenderojë për të gjuthë sakrificat që ata kanë bërë. Shumë lot dhe surpriza pafund, për më tepër ndiqni videon:

 

 

 

 

 

Të ngjashme