Kryefjala Logo

Hakohet llogaria e CNN në TikTok

6 Qershor, 2024 | 7:33 am

Llogaritë e disa personazheve të famshëm dhe mediave në TikTok janë vënë në shinjestër të një sulmi kibernetik.

Një llogari që është vjellur i përkiste agjencisë së lajmeve të CNN:

“Ne po punojmë ngushtë me CNN për të rikthyer aksesin në llogari dhe për të zbatuar masa të reja sigurie për të mbrojtur llogarinë e tyre në vijim,” tha një zëdhënës i TikTok.

“Ne jemi të përkushtuar për të ruajtur integritetin e platformës dhe do të vazhdojmë të monitorojmë për çdo aktivitet të mëtejshëm joautentik,” shtoi ai.

TikTok tha se llogaria e Paris Hilton ishte gjithashtu në shënjestër, por nuk ishte vjellur.

Të ngjashme