Flet gjuhen hollandeze? GH Dialog ofron ne Tirane rroga te papara.

7 muaj më parë

Rroga me te mira se arkitekte, mjeke apo avokate në Tiranë! Po GH Dialog ofron paga te majme per te gjithe ata qe njohin mire gjuhen hollandeze.
Do të habiteni se sa persona flasin gjuhën hollandeze, gjuhe evropiane pak e folur në Evropë. Themi pak të folur sepse vetë cereku i hollandezëve nuk përdorin gjuhen hollandeze në jetën e përditshme. Habia më e madhe do jetë të dini se sa paga të larta ka për hollandisht-folësit në kompani specifike ne Tirane. Dhjetra intervista janë bërë përgjatë gjithë janarit në ambjentet e G&H Dialog. Përpos reputacionit për kushtet më të mira të punonjësve ku përfshihet edhe lokacioni prestigjioz mbrapa stadiumit AIR Albania, pretendetët dëshironin të përfitonin në CV e tyre trajnim që njihet ndërkombëtarisht dhe krijon mundësi punësimi edhe jashtë Shqipërisë. Patjetër që nuk mund të lëmë pas pagesat dhe bonuset konkurruese te tregut!
GH Dialog ju pret ne kontakt imediat ne numrin 069 918 9422

Të ngjashme