Kryefjala Logo

Dalin detaje të reja nga vrasja e Liridonës, ishte bërë kërkesë divorci që në 2019

3 muaj më parë

Vrasja e Liridonës nga bashkëshorti është kryefjala e ditëve tē fundit, ku çdo ditë dalin detaje të reja.

Sipas burimeve të Express, Naimi ka dhënë 15 mijë euro paraprakisht ndërsa pagesa tjetër do të bëhej pas vrasjes.  Një detaj tjetër i panjohur tregon se Naimi dhe Liridona kishin bërë një kërkesë për divorc përpara autoriteteve suedeze në Janar në 2019.

Divorci ende nuk ishte marrë në konsideratë pasi gjykata ka qenë duke u shqyrtuar afatet dhe ka pritur konfirmimet nga palët. Gjykata e Qarkut të qytetit Uddevalla më 24 shkurt të vitit 2020 kishte marrë vendim për të pushuar çështjen nga procedimi i mëtejshëm.

Të ngjashme