Kryefjala Logo

Çfarë nënkuptojnë tre gishtat që Naimi vendosi në ballin e Liridonës, studiuesi; Krim masonik

12 Dhjetor, 2023 | 4:06 pm

Vrasja e Liridona Ademaj është ende e rrethuar nga misteri, dhe nuk dihen rrethanat e plota të krimit të rëndë. I ftuar në “Shqipëria LIVE”, konspiracionisti Arianit Sllamniku deklaroi se sipas tij, ky është një krim masonik.

Unë dyshoj për ndonjë ritual masonik sepse ajo ka qenë në moshën 30-vjeçare kur është vrarë, por mediat e kanë nxjerrë se është 33 vjeç. 33 është grada më e lartë masonike. 33 mijë euro ishte dhe shuma që u pagua për vrasjen e saj, po ashtu janë 3 persona kryesorë të përfshirë në këtë ngjarje.

Edhe 3 gishtat që i ka vendosur Naimi Liridonës në ballë pas vrasjes, është simbol masonik. Unë dyshoj që ka qenë një ritual masonik që Naimi e ka ditur. Është lojë arrestimi i tij, sepse ai nuk do dënohet. Ligjin e bëjnë të fortët dhe është në dëm të më të dobëtve”, tha Arianiti.

Të ngjashme