E FUNDIT/ Arrestohet ish-Drejtori i Radio Televizionit Shqiptar , Thoma Gëllçi dhe 3 punonjës të tjerë

1 vit më parë

Mësohet se është ish- drejtori i përgjithshëm i RTSH-së Thoma Gëllçi dhe 3 punonjës të tjerë të televizionit. Prej disa muajsh ai ishte liruar nga detyra

Këshilli Drejtuesi i RTSH votoi me 8 vota pro shkarkimin e Gëllçit, ndërkohë që drejtimi i televizionit i ka kaluar zv.drejtorit Martin Leka.

Arsyeja

Prokuroria e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit (SPAK) ka arrestuar ish-drejtorin e Radio-Televizionit Publik Shqiptar, Thoma Gëllçi.

Të ngjashme