Ambulanca urgjencës në oborrin e Parlamentit, ofrohet ndihma e parë dhe transportimi i deputetes

2 vite më parë

Një prej deputetëve të Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste nuk është ndjerë mirë gjatë ditës së sotmë teka në Kuvend po mbahej seanca e rradhës. Bëhet fjalë për deputeten e PS në Lushnjë, e cila ka pasur luhatje tensioni duke bërë që të kërkohej ndihmë mjeksore.

Mjekët e urgjencës sapo kanë dalë nga ambulance kanë hyrë në ambientet e parlamentit. Deputetes në fjalë rreth 4 vite më parë pësoi një tragjedi në familjen e saj kur humbi të birin në Natën e Vitit të Ri 2016.

Të ngjashme