Akulloret me fekale: AKU zbret ne terren dhe vendos 28 gjoba

2 vite më parë

Autoriteti Kombetar i Ushqimit ka dal sot ne terren duke kryer 156 kontrolle dhe monitorime pasi u be publike investigimi qe tregonte cilesine e keqe te akulloreve qe shiten ne pika te ndryshme te Tiranes.

Analizat e bera ne pese pika te njohura lu shitet akullore treguan per nje mbingarkese te madhe te akullores me stafilokok dhe baktere te tjera.

AKU ka vendosur 28 gjoba paralajmeruese ne pika te ndryshme dhe ka marre 7mostra per te analizuar cilesine.

Të ngjashme