Kryefjala Logo

Romeo Veshaj në BB VIP Albania?

3 Shkurt, 2023 | 12:48 pm

Saga e Big Brother vazhdon ende, ku diskutohen shumë banorët që janë por edhe prurje të reja.

Sara dhe Lori po bëjnë të pamundurën ta fusin në BB Vip Albania 2 Romeo Veshajn, madje kanë bërë shumë takime private.

Romeo ka marrë mendimin e shoqërisë dhe ata i thonë mos hy se Luizi ka shkuar shumë larg me lojën.

Megjithatë do ishte super të hynte Romeo Veshaj pasi është një personazh dinamik, energjik dhe shumë këmbëngulës brenda shtëpisë do ishte spektakël.

Të ngjashme