Kryefjala Logo

Në BB Vip Albania 2 rikthehet një protagonist i BB Albania 2

10 Janar, 2023 | 4:59 pm

Së fundmi është aluduar se do të futen banorë të rinj. Ndonse Kryefjala.com ka zbuluar se pjesë e Big Brother VIP do të bëhet një ish banor i Big Brother 2. Bëhet fjalë për Bjordi Mezinin.

Asokohe Bjordi rrëmbeu vëmendjen pas ardhjes nga Italia dhe u lidh në Big Brother me të ndjerën Adelajda. Ndonse thyen tabu, sot Bjordi është regjisor dhe punon mes Italisë dhe
Shqipërisë.

Pritet që Bjordi të futet sonte në shtëpi.

Të ngjashme