Ekskluzive: Xhemi rikthehet në Portokalli…

2 javë më parë

Eja mblidhuni këtu, këtu! Një tjetër lajm ekskluziv vjen për lexuesit e Kryefjala.com, moderatorja Xhemi Shehu do të rikthehet përsëri në Portokalli. Dhe për herë të parë do të kemi dy moderatore bionde, pasi edhe Fjoralba Ponari do të vazhdojë të qëndrojë në këtë show humoristik.

Moderatorja Fjoralba Ponari është prej dy vitesh moderatore e këtij programi, ndërsa Xhemi Shehu është kthyer disa herë në këtë show që duket sikur është “shtëpia” e saj e dytë.

Salsano Rrapi do të jetë moderator i këtij show por këtë periudhë ai do të jetë më i angazhuar me programin e kërcimit “Dancing with the Stars”.

Të ngjashme