Egzona e revoltuar! Foto me Donaldin nje montazh

9 muaj më parë

Diten e sotme ne rrjet ka qarkulluar nje foto e Egzones ne Zvicer ku thuhet se kishte bere tag Donaldin, duke supozuar qe ishin bashke.

Ne fakt kjo nuk eshte aspak e vertete. Egzona ka reaguar per Kryefjala.com ku dukej teper e revoltuar dhe ka treguar se foto eshte montazh.

Pra nuk eshte aspak e vertete! Rikujtojme se ka pasur tension here pas here per marredhenien e ngushte miqesore mes Donaldit dhe Egzones.

 

Të ngjashme